Vrijdag 11 december start kaartverkoop
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief 
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Nieuw in de verkoop
We zijn er ook weer in het nieuwe jaar!

Beste bezoeker,

Ons theaterprogramma voor de maanden januari en februari staat vanaf vandaag online! Het blijven natuurlijk onzekere tijden maar we zijn blij dat we weer een mooi aanbod van bijzondere, intieme voostellingen voor max 30 bezoekers hebben kunnen samenstellen.

Voorinschrijving en wachtlijsten 
Door de coronamaatregelen kunnen we ons programma op dit moment minder ver vooruit plannen dan we zouden willen. We hopen natuurlijk dat we snel naar de 1,5 meter-opstelling mogen, maar totdat we dat zeker weten, gaan we uit van maximaal 30 bezoekers per voorstelling. 

Bij een aantal voorstellingen staat op de website vermeld dat het om een voorinschrijving gaat. Deze voorstellingen gaan alleen door als we weer meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Schrijf je dus vooral in, dan geven we je een seintje als we op mogen schalen naar meer dan 30 bezoekers. Het verplicht je tot niks, maar je bent dan wel als eerste op de hoogte.

Als een voorstelling uitverkocht is, kun je je inschrijven voor een wachtlijst. Want ook voor uitverkochte voorstellingen hopen we, als het allemaal weer wat beter gaat, te zijner tijd meer bezoekers te mogen ontvangen.

We roepen je vooral op om je in te schrijven voor voorinschrijvingen of wachtlijsten want het geeft artiesten en ons ook inzage in hoe groot de belangstelling is. En hoe groter de belangstelling hoe eerder wij zullen proberen om een voorstelling bij te boeken.

Wij kijken er naar uit je weer te zien
Ben je er klaar voor om weer eens veilig en vertrouwd naar het theater te gaan? We ontvangen je graag! In deze nieuwsbrief geven we je vast een aantal tips. Bekijk hier de complete agenda. Mocht je nog vragen hebben dan beantwoorden onze collega's van de kassa deze graag via kassa@schouwburgamstelveen.nl.


Met vriendelijke groet,

Schouwburg Amstelveen 

 
Nieuwjaars Familieconcert Uriël Ensemble
Zo 3 jan | 14.00 en 16.00 uur | Klassieke muziek
Een schitterend begin van 2021! Verteller Remco Melles, pianiste Mitsuko Saruwatari, klarinettist Rick Huls en cellist Yke Viersen verzorgen een middag met muziek van o.a. Chopin, Brahms en Beethoven in combinatie met sprookjes van Godfried Bomans en Hans Christian Andersen. Geniet van grappige en hartverwarmende sprookjes en laat je ontroeren door prachtige muziek. Een belevenis voor jong en oud. 

Klik hier voor meer info & kaarten
 
Bloemenduel met Steef de Jong en Louis van Beek
 
Do 7 jan | 20.30 uur | Muziektheater
Theatermakers Steef de Jong en Louis van Beek schreven Bloemenduel, een groots opgezette operette met vier hoofdrollen, acht bijrollen, een koor en muziek voor een groot orkest. Voor een man of 80, of eigenlijk een vrouw of 80, want ze schreven Bloemenduel voor een all female cast (voor 2 heren). Twee adellijke dames (Parijs, 1892) zijn gevraagd om de bloemen te schikken voor een tentoonstelling. Een meningsverschil over de bloemstukken leidt tot een heus duel. 

Klik hier voor meer info & kaarten
 
Bekijk de digitale brochure
Nieuwsgierig naar het complete programma? Bekijk dan hier de digitale brochure. Blader hem op je gemak door, achter je computer op de bank of op je mobiel en bestel je kaarten online. Het volledige aanbod staat ook op onze website
 
Stayin' Alive Disco Fever - Swingende theatershow
Wo 13 jan | 19.00 en 21.00 uur | Muziek/Show
Vajèn van den Bosch, Esmée Dekker, Yoran de Bont, Martijn Vogel e.a. bouwen een knallend muzikaal feestje. Samen met een swingende live-band zingen zij de grootste hits van populaire musicals als Saturday Night Fever, Grease, Fame en Flashdance, aangevuld met onverwoestbare hits van o.a. The Bee Gees. You should be dancing!

Klik hier voor meer info & kaarten


 
Every Brilliant Thing - Het Nationale Theater
 
Do 14 jan | 20.30 uur | Toneel
Een volwassene begon als kind van zes te schrijven aan een lijst met alle dingen die het leven de moeite waard maken. Terwijl het kind opgroeit, groeit de lijst mee. Schepijs. De stem van Nina Simone. Als er een miljoen dingen op staan, blijkt de lijst, die begon als steun voor een depressieve moeder, een reddingsboei voor het inmiddels opgegroeide kind.

Klik hier voor meer info & kaarten
 
Het leukste cadeau voor de feestdagen
 
Geen stress, koop online een cadeaukaart
Wat is er leuker dan een avondje theater of film cadeau doen? De cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen kun je gebruiken voor alle voorstellingen in de schouwburg én films in de cinema. De waarde bepaal je zelf. 

Als je de cadeaukaart online bestelt, krijg je hem direct via de mail toegestuurd. Wil je cadeaukaart in een mooie verpakking? Kom dan op zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur langs bij de kassabalie in de schouwburg.
 
Scapino Ballet Rotterdam - The Great Bean
 
 
Vaudeville, variété en de magie van het circus
Vr 5 feb | 19.00 en 21.00 uur | Dans/Ballet
Opera Carmen
Vaudeville, variété en de magie van het circus: het zijn de inspiratiebronnen voor Ed Wubbes successtuk The Great Bean dat zich afspeelt zich af in de roaring twenties, De opkomst van Hollywood, jazz en dansstijlen als tapdans en charleston vormen het decor voor theatrale dans, circusacrobaten en goochelacts. The Great Bean laat een opwindende wereld zien, vol glitter en glamour, maar ook met donkere kanten en verborgen tragiek. 
Klik hier voor meer informatie & kaarten
Bekijk ook eens
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Soepel retourbeleid
We gaan er op dit moment vanuit dat alle voorstellingen door kunnen gaan zoals gepland. Mocht een voorstelling onverhoopt toch verplaatst of geannuleerd moeten worden, dan krijg je van ons altijd de keuze om mee te gaan naar de nieuwe datum, of je kiest voor geld terug of een voucher.

Ben je zelf niet 100% fit dan kun je tot op de dag van de voorstelling je kaarten kosteloos omzetten in een tegoedbon.
 
Cinema Amstelveen - volop films in kerstvakantie
 
Abdelkader Benali
16
wo
dec
13.40 uur
CINEMA
ONVERGETELIJKE KERST
met de mooiste en leukste films
Cinema Amstelveen is feestelijk versierd met veel lichtjes. Naast de jeugdfilm De expeditie van Familie Vos draaien wij in de kerstvakantie volop films voor jong en oud in zowel de Filmzaal áls de Grote Zaal.
Kijk op Cinema Amstelveen voor het volledige programma. 
Informatie & Kaarten
Martijn Fischer
17
do
dec
19.15 uur
CINEMA
MEERDERE SPEELDATA
DE SLAG OM DE SCHELDE
Grootse Nederlanse oorlogsfilm
November ’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse piloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. 
Informatie & Kaarten
 
We zien je graag weer
Wil je regelmatig op de hoogte worden gehouden van ons aanbod, meld je dan aan voor een van onze Nieuwsbrieven, of pas je voorkeuren aan. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via Facebook of Instagram.

Bekijk hier onze agenda voor de voorstellingen waar je nu al kaarten voor kunt bestellen.
 

Graag snel tot ziens!
Meld je hier AAN of AF voor (een van) onze Nieuwsbrieven of geef je voorkeur door.