Bekijk onze Vrienden Nieuwsbrief 
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Vrienden Nieuwsbrief
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
We zijn blij met jou als vriend!

Beste relatie, 

Het is fijn om te weten dat je vrienden hebt die er voor je zijn, ook als het even minder gaat. Wíj zijn in ieder geval erg blij met jullie steun als Vriend van Schouwburg Amstelveen, dat kunnen we niet genoeg benadrukken!

Seizoen 20-21verloopt tot nu toe anders dan je gewend bent. In deze nieuwsbrief brengen we je graag zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste nieuwtjes en voorstellingen bij Schouwburg én Cinema Amstelveen.

We zijn nog open, maar het was een flinke puzzel om uit zoeken wat er nog allemaal wél kan met maximaal 30 bezoekers per voorstelling. Gelukkig is dat toch nog een heleboel, zodat je coronaproof je zinnen kunt blijven verzetten, juist nu. Veel artiesten spelen namelijk 2, soms 3 en soms zelfs 4 keer (!) hun voorstelling en soms ook ’s middags. Mocht je naar een voorstelling of film toe willen, wacht dan niet te lang met bestellen want het gaat hard met slechts 30 plaatsen.

Benieuwd naar onze programmering? Bekijk onze digitale brochure of ga hier naar de agenda. 

Dank voor jullie steun en blijf gezond, hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
Schouwburg Amstelveen


Foyer Schouwburg Amstelveen
 
De leukste voorstellingen zie je óók in de middag
 
Ontdek onze middagvoorstellingen
Middag voorstelling: Een soort Alaska
De afgelopen weken is er flink gepuzzeld om te kijken wat er wél kan met een bezetting van 30 personen en dat blijkt dan nog een heleboel te zijn gelukkig! Sommige artiesten spelen hun voorstelling nu ook ‘s middags. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat sommige bezoekers het prettiger vinden om er overdag even op uit te gaan.

Klik hier voor meer info en kaarten
 
Veilig en vertrouwd naar het theater
 
Je bent van harte welkom, veiligheid staat voorop
Balkon Grote Zaal
Samen met de artiesten willen wij een veilig podium bieden voor bijzondere voorstellingen zodat jullie als bezoekers even je zinnen kunnen verzetten in deze ingewikkelde tijden. Uiteraard geheel coronaproof volgens de RIVM-richtlijnen, met maximaal 30 bezoekers per voorstelling. Hoe wij dit aanpakken? Klik hier voor meer informatie en om onze huisregels rustig na te lezen.
 
Marlijn Weerdenburg - Marlijn zingt
 
Za 7 nov | 16.00 & 19.30 uur | Muziek/Concert
Ze bekeek alle hoeken van de theaterwereld, maar voor Marlijn blijft theater en zang de combinatie die haar hart sneller laat kloppen. Hoogste tijd om haar droom in vervulling te laten gaan met Marlijn Zingt. Ze vroeg onder meer Paul de Munnik, Huub van der Lubbe, Herman van Veen en Daniël Lohues - om liedjes voor haar te schrijven en dat resulteerde in prachtige, nieuwe muziek en Nederlandstalige teksten. 

Klik hier voor meer info en kaarten
 
Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan voor een van onze Nieuwsbrieven of pas je voorkeuren aan.

Bekijk het volledige theateraanbod op
www.schouwburgamstelveen.nl of check
www.cinemaamstelveen.nl voor alle films. 
 
 
Renée van Wegberg - Renée doet de Dames
 
Do 5 nov | 19.30 (uitverkocht) & 21.30 uur | Muziek/Concert
Renée van Wegberg
Na haar met vier- en vijfsterren bekroonde soloprogramma List, Shaffy & Piaf brengt Musical Award Winnaar (in 2018 en 2020) Renée van Wegberg een ode aan Nederlandse zangeressen met Renée Doet De DamesNummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar ook van Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List.

Klik hier voor meer info en kaarten
 
Digitale brochure t/m eind december
 
Blader 'm eens door op je gemak
Edward Scharenhand
Heb je onze digitale seizoensbrochure al eens doorgebladerd? Naast de programmering t/m eind december, tref je een handig overzicht per genre, bijgeboekte voorstellingen, filmtips en interviews. Blader 'm dus op je gemak door, achter je computer, of op de bank op je mobiel en bestel online je kaarten. De digitale brochure voor januari t/m mei verschijnt later dit jaar.

Het volledige aanbod t/m december vind je natuurlijk ook via onze agenda op de website.
 
Cinema Amstelveen is ook open
 
Filmzaal

We draaien volop films, zowel in de Grote Zaal als in de Filmzaal. Uiteraard nemen we ook hier alle veiligheidsvoorschriften in acht en is er plek voor maximaal 30 bezoekers. Vergeet je niet vooraf online te reserveren?

Kijk je liever vanuit huis? Ons aanbod is ook te bekijken via Picl.

Klik hier voor de filmagenda en kaarten

 
Wat dacht je van deze films?
 
Kajillionaire
31
za
 okt
20.00
Filmzaal
ZA 31 OKT, ZO 1, DI 3 & WO 4 NOV
Kajillionaire
'Persoonlijke mix van knulligheid, magie en kunst,' NRC (★★★★) 
Kajillionaire is het nieuwe, ontroerende en bijzonder originele komedie-drama van regisseur en scenarioschrijver Miranda July (Me and You and Everyone We Know).

Zwendelaars Theresa (Debra Winger) en Robert (Richard Jenkins) hebben 26 jaar lang hun enige dochter, Old Dolio (Evan Rachel Wood), getraind om te stelen en mensen op te lichten. Tijdens een wanhopige en haastig bedachte list overtuigen ze een vreemdeling (Gina Rodriguez) om mee te doen aan hun volgende klus. Ze hadden niet verwacht dat hierdoor hun hele leven drastisch zou veranderen.

Ook te zien op andere data
Informatie & Kaarten
Antoinette dans les Cévennes
01
zo
nov
16.00
FilMzaal
VR 30 OKT, ZO 1 & WO 4 NOV
Antoinette dans les Cévennes
'Een Franse ezel als therapeut,' NRC (★★★) 

Antoinette dans les Cévennes
is een zonnige, Franse komedie met Laure Calamy (Dix Pour Cent) en maakte deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020.

Antoinette kijkt uit naar de geplande romantische week met haar geheime minnaar. Hij laat het echter plotseling afweten omdat zijn vrouw een wandelvakantie heeft geboekt in het nationaal park van de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Antoinette besluit haar geliefde achterna te reizen. Aanleiding tot mooie ontmoetingen, lekker eten en schitterende natuur. Een hoofdrol is weggelegd voor de koppige ezel die Antoinette vergezelt.

Ook te zien op andere data
Informatie & Kaarten
 
Retourbeleid versoepeld

Wij snappen dat je in deze onzekere tijd misschien twijfelt over het kopen van kaarten. Daarom hebben wij onze regels voor het retourneren van kaarten versoepeld.

Zijn je klachten (mogelijk) corona gerelateerd, dan kun je tot op de dag van de voorstelling kosteloos gebruik maken van de tegoedbonregeling. Lees hier meer over de regeling. 

Als je voorstelling door nieuwe RIVM-maatregelen onverhoopt door ons moet worden verplaatst of geannuleerd, krijg je van ons altijd de keuze voor geld terug of een voucher.

 
 
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je Vriend bent van Schouwburg Amstelveen. Meld je hier AAN of AF voor (een van) onze nieuwsbrieven of geef je voorkeuren door.