Bekijk waar je allemaal nog wél naar toe kunt!
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Theater Nieuwsbrief
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Intieme voorstellingen in de avond én middag

Beste bezoeker,

We zijn open! Maar wat een puzzel is het geweest de afgelopen tijd… Uitgaan van wat er wel kan en dat blijkt dan opeens toch nog een heleboel te zijn.

Er is gelukkig goed nieuws: veel artiesten komen 2, soms 3 en soms zelfs 4 (!)  keer spelen zodat er toch zoveel mogelijk mensen naar het theater kunnen. Want dat is natuurlijk wat wij en artiesten willen, een podium bieden voor bijzondere voorstellingen zodat jullie als bezoekers even je zinnen kunnen verzetten in deze ingewikkelde tijden. Uiteraard geheel coronaproof volgens de RIVM-richtlijnen, met maximaal 30 bezoekers per voorstelling. Ook de cinema blijft open.

Sommige artiesten spelen hun voorstelling ook ‘s middags omdat we ons voor kunnen stellen dat sommige bezoekers het prettiger vinden om er overdag even op uit te gaan. We tippen je in deze Nieuwsbrief een aantal voorstellingen waar extra plekken vrij zijn gekomen omdat ze vaker gespeeld worden. Wacht niet te lang met bestellen want met maximaal 30 stoelen per voorstelling gaat het hard.

Bekijk hier het overzicht van middagvoorstellingen of ga hier naar de complete agenda. Via dit Nieuwsbericht op de website vind je al onze updates n.a.v. de laatste persconferentie.

Dank voor alle steunbetuigingen, wees voorzichtig en houd moed, dan doen wij dat ook!

Graag tot snel,

Met vriendelijke groet,
Schouwburg Amstelveen


Constellations
 
Jan Rot - O ja! - Extra voorstellingen op zo 25 okt
 
Za 24 okt | 19.30 & 21.30 uur | Extra: Zo 25 okt | 14.30 & 17.00 uur
Jan Rot
Jan Rot neemt je mee naar het einde van de vorige eeuw, de jaren '90. De door Frits Spits gekroonde Koning van de Hertaling waagt zich aan hits van Nirvana en U2 tot die draak uit Titanic, naast natuurlijk eigen muzikale hoogtepunten en vrolijke verhalen uit die tijd. Tussendoor wordt ruim gestrooid met O ja!-momenten uit het collectief geheugen.

Een heerlijke tijdreis, ook voor wie denkt: 'Mmm, jaren '90 heb ik niet veel mee.' Laat dat maar aan Jan over.

Klik hier voor meer info en kaarten
 
Constellations - Britte Lagcher & Beau Schneider
 
Vr 30 okt | 19.30 uur + extra voorstelling 16.00 uur 
Constellations
Marie en Roland ontmoeten elkaar op een feestje. Zij is natuurkundige, hij imker. Ze gaan wat drinken, of misschien wel niet. Ze worden hopeloos verliefd. Of een van de twee is al verloofd. Misschien leven ze nog lang en gelukkig. Of niet lang, maar tragisch kort...

Vanuit de klassieke opzet - jongen ontmoet meisje - vertelt Nick Payne's Constellations oneindig veel verhalen. 

Klik hier voor meer info en kaarten
 
Greg Shapiro - Leaving Trumpland - Extra voorstellingen op zo 1 nov
 
Za 31 okt | 19.00 & 21.00 uur | Extra: Zo 1 nov | 19.00 & 21.00 uur
Greg Shapiro
De Nederlands-Amerikaanse komiek Greg Shapiro vraagt zich in de tweetalige verkiezingsspecial Leaving Trumpland vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie af of Trump in november gaat winnen. Of zal hij zijn verlies verklaren als een grote overwinning? Als Trump wint, zal Shapiro overigens de eerste zijn om de winnaar te feliciteren: Vladimir Poetin. 

Klik hier voor meer info en kaarten
 
Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan voor een van onze Nieuwsbrieven of pas je voorkeuren aan.

Bekijk het volledige theateraanbod op
www.schouwburgamstelveen.nl of check
www.cinemaamstelveen.nl voor alle films. 
 
 
Renée van Wegberg - Renée Doet De Dames
 
Do 5 nov | 19.30 & 21.30 uur
Renée van Wegberg
Na haar met vier- en vijfsterren bekroonde soloprogramma List, Shaffy & Piaf brengt Musical Award Winnaar (in 2018 en 2020) Renée van Wegberg een ode aan Nederlandse zangeressen met Renée Doet De DamesNummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar ook van Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List.

Klik hier voor meer info en kaarten
 
Cinema Amstelveen is open
 
Filmzaal
We draaien volop films, zowel in de Grote Zaal als in de Filmzaal. Uiteraard nemen we alle veiligheidsvoorschriften in acht en is er plek voor maximaal 30 bezoekers. Vergeet je niet vooraf online te reserveren?Klik hier voor de filmagenda en kaarten
 
Retourbeleid versoepeld
Wij snappen dat je in deze onzekere tijd misschien twijfelt over het kopen van kaarten. Daarom hebben wij onze regels voor het retourneren van kaarten versoepeld. Zijn je klachten (mogelijk) corona gerelateerd, dan kun je tot op de dag van de voorstelling kosteloos gebruik maken van de tegoedbonregeling. Lees hier meer over de regeling. 
 
 
 
Meld je hier AAN of AF voor (een van) onze nieuwsbrieven of geef je voorkeuren door.