We houden u graag op de hoogte
Klik hier hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Vrienden Nieuwsbrief
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Bedankt voor uw Vriendschap
Wat fijn dat we komend seizoen op uw steun als Vriend van Schouwburg Amstelveen mogen rekenen. Wij hebben uw support nu hard nodig en zijn dan ook erg blij met uw Vriendenlidmaatschap. 

Naast dat u ons steunt en activiteiten mogelijk maakt die anders niet te realiseren zouden zijn geweest, profiteert u als Vriend van diverse voordelen. Via onze Vrienden Nieuwsbrief die u een paar keer per jaar ontvangt, houden we u op de hoogte van het laatste theaternieuws en uw speciale voordelen. Niets missen? Geef uw genre- en nieuwsbriefvoorkeuren aan ons door.

Seizoen 20-21 start helaas niet met een voorverkoop in mei. Er is nog teveel onduidelijkheid om op dit moment een brochure uit te brengen en onze voorverkoop te starten. Vanaf 1 juni zijn we gelukkig wel weer beperkt open voor de film. Voor het theater is er op dit moment helaas nog geen mogelijkheid om weer open te gaan. Zodra hier meer duidelijkheid over is, informeren wij u uiteraard. Tot die tijd wijzen wij u nog graag op alle mooie theater- en filmtips voor thuis. 

Vragen of opmerkingen? Mail ze naar vriend@schouwburgamstelveen.nl. 

Graag tot ziens in ons theater!

Met vriendelijke groet,
Schouwburg Amstelveen

Naar de Vriendenpagina
Foyer Schouwburg Amstelveen
 
Vanaf 1 juni weer film!
 
We verheugen ons op uw bezoek
Filmzaal
Vanaf 1 juni a.s. zijn wij weer open voor de film. Uiteraard zijn wij achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen. We doen er alles aan om uw bezoek veilig en vertrouwd te maken.

Onze programmeur is al op zoek naar de beste filmtitels; zodra we meer weten, berichten we u hier natuurlijk over. Het laatste filmnieuws ontvangt u altijd in onze Cinema Nieuwsbrief.
 
Expositie - Eerste Rang, 2020
 
Michèle Bergsma
Expositie
De Amstelveense Michèle Bergsma zou dit voorjaar bij ons exposeren met haar foto-expositie Smotánka. Daar kwam 'iets' tussen, dus nu maakte ze voor ons een nieuwe expositie Eerste Rang, 2020. De expositie is gebaseerd op alle lege stoelen die er nu in de theaters zijn. Theaterliefhebbers kijken noodgedwongen vanuit hun eigen (luie) stoel thuis naar het online kunst- & cultuuraanbod. Geschilderd op actuele theateraffiches en te bezichtigen voor onze ramen. 
 
De leukste tips voor thuistheater
 
Theater vanaf uw bank
Helaas kunt u nog niet bij ons terecht voor uw portie theater. Graag wijzen wij u op alle mooie online initiatieven die we om ons heen zien ontstaan. Artiesten en gezelschappen delen registraties van voorstellingen, concerten, danslessen en meer. Hieronder een greep:

Harrie Jekkers & Jeroen van Merwijk
Harrie Jekkers & Jeroen van Merwijk
Cabaretiers Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk zijn al zeer lang bevriend en het idee om samen een programma te maken was al oud. Maar nu was de tijd er rijp voor: met liedjes, verhalen en dialogen laten de mannen zien wat ze gemeenschappelijk hebben en wat niet. Geniet hier van 1,5 uur muzikaal cabaret in de theatershow Als we zo vrij mogen zijn van Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk. 
Eerbetoon: Liesbeth de musical
Liesbeth List de musical
Vanaf afgelopen maandag is Liesbeth de musical online te zien. De musical vertelt het ongelooflijke verhaal over het leven en de carrière van de vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder, een slechte relatie, een tijdelijk neerwaartse carrière en het verlies van inspirator Ramses Shaffy en haar grote liefde Rob. Maar ze overwon en er was altijd nieuw en groot succes. Bekijk hier deze mooie musical.
De Introdans Thuisbioscoop
Introdans Thuisbiosoop
Hoewel Introdans vanwege het coronavirus de komende tijd niet kan dansen, blijven zij online actief met de Introdans Thuisbioscoop. Ze nemen u graag mee in hun wereld en delen mooie content om hen beter te leren kennen. Zo spelen prachtige video’s en documentaires (zoals over de dans The Battle) in de (online) Introdans Thuisbioscoop. Als u vanuit huis zorgt voor popcorn en drankjes, leveren zij mooie video’s: klik hier voor hun thuisbioscoop.
Bekijk alle thuistips
 
Ondertussen in ons theater - voorproefjes
 
Dansfragment van Cardiac Output
Cardiac Output
In maart werd de voorstelling van Cardiac Output geannuleerd vanwege het coronavirus. Graag geven we Esther Luthart van Cardiac Output alsnog een podium. Het filmpje is opgenomen in de Kleine Zaal van de schouwburg op 30 april 2020. Met 4 man publiek. Hopelijk is de voorstelling later alsnog te zien in de schouwburg! Bekijk hier de video.
 
Mooi lied uit Big Fish - Musicalvereniging OVA 
Big Fish OVA
Op 27 maart had Musicalvereniging OVA, na ruim een jaar voorbereiding, bij ons in première moeten gaan met hun 50-jarige jubileumvoorstelling Big Fish. Graag geven we Sandra Bosman alsnog het podium. Ze zingt Twee mannen uit de musical; opgenomen in de Kleine Zaal van de schouwburg op 30 april 2020. Met 4 man publiek. Bekijk hier de video.

In september zal de musical hopelijk alsnog te zien zijn. Met dank aan Ivar Jansen uit ons eigen horecateam voor het mooie filmpje.
 
Bewaar je ticket, geniet later
 
Geniet later van uw voorstelling
Bewaar je ticket
Onlangs is de landelijke campagne 'Bewaar je ticket, geniet later' gelanceerd. Met deze oproep vragen Nederlandse theaters, poppodia, musea en festivals bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. Kijk voor meer info op bewaarjeticket.nl.
 
Filmliefhebbers hoeven niets te missen
 
Cinema Amstelveen thuis via Picl 
Picl
Filmliefhebbers hoeven niks te missen nu Cinema Amstelveen in de maand mei nog gesloten is. Met Picl is het mogelijk om de beste filmhuisfilms thuis te bekijken. Op tv, tablet of telefoon.Als u een film bekijkt via Picl dan steunt u daarmee een filmtheater naar keuze. 


Klik hier voor meer info over Picl.
 
Blijf op de hoogte van alles wat er speelt
 
Geef uw nieuwsbriefvoorkeuren door
We maken graag van de gelegenheid gebruik om u te vragen naar uw voorkeuren voor Nieuwsberichten te kijken. Via deze link kunt u aangeven welke Nieuwsberichten u wilt (blijven) ontvangen en naar welke genres uw voorkeuren uitgaan.

Zo sturen we u als het goed is niks teveel, niks te weinig en liefst zoveel mogelijk toegespitst op uw interesses. We blijven graag in contact, zeker nu! U kunt uw voorkeuren op elk moment weer aanpassen in de footer van onze nieuwsbrieven.

De Vrienden Nieuwsbrieven die u ontvangt staan los van bovenstaande voorkeuren.
 
Word donateur van Schouwburg Amstelveen
 
Alle donaties zijn welkom
Donateur
De coronacrisis heeft grote financiële gevolgen voor de culturele sector. Dat voorstellingen niet gespeeld kunnen worden, betekent ook dat wij geen inkomsten hebben.

Dus draagt u Schouwburg Amstelveen een warm hart toe en wilt u ons steunen door een bedrag te doneren? Alle donaties zijn van harte welkom! 

Klik hier voor meer info. 

U ontvangt deze mail omdat u Vriend bent van Schouwburg Amstelveen. Klik 
hier als u uw algemene nieuwsbriefvoorkeuren wilt aanpassen.