Veel voordeel voor vroegboekers
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
24 mei 2019
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Er komt een mooi theaterseizoen aan 
Vroekboekkorting op heel veel voorstellingen
Het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Amstelveen is in de verkoop. Dit seizoen staat er weer veel jeugd, toneel, cabaret, dans, opera, muziek, musical en show op de agenda. Bijvoorbeeld van operazangeres Tania Kross? Zij brengt een verrassende reis door de muziekgeschiedenis in Van Mozart tot Madonna. Of de musical Verliefd op Ibiza met o.a. Johnny Kraaijkamp, Guido Spek en Mylène d’Anjou. Dé feel-good musical over het eiland waar de zon altijd schijnt. Bekijk hier het complete aanbod en stel uw eigen seizoen samen.

Voordelen vroegboekers
Maak nog tot en met 31 mei gebruik van 10% vroegboekkorting op een groot aantal voorstellingen. Natuurlijk is het grootste voordeel dat u verzekerd bent van een avondje uit. Daarnaast heeft u keuze uit de beste plaatsen én verrassen wij u met speciale acties. Sluit bijvoorbeeld een jaarabonnement af op theatermagazine Scènes voor slechts € 9,95.

Wij wensen u alvast een mooi theaterseizoen. 

Met vriendelijke groet,
Schouwburg Amstelveen
 
Reis door de muziekgeschiedenis met Tania Kross
 
Tania Kross
Tania Kross met Van Mozart tot Madonna
Za 16 nov | 20.00 uur Grote Zaal | Muziek/Concert
Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot een ware publiekslieveling. Haar warme mezzo en ontwapenende persoonlijkheid zorgen ervoor dat het storm loopt voor haar voorstellingen. Van Mozart tot Madonna wordt een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse popprinsessen. Een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun muziek.
Informatie & Kaarten
 
Feel-good musical over de liefde
 
 
Verliefd op Ibiza
Za 8 | 20.00 uur & zo 9 feb | 15.00 uur | Musical
Verliefd op Ibiza
Na het succes van de film en tv-serie is er nu eindelijk ook de feel-good musical Verliefd op Ibiza. Het gezelschap rondom de verlopen popster Lex, wordt hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, oude bekenden en natuurlijk op het zonnige Spaanse eiland zelf. Een verhaal over hartstocht, romantische escapades en buiten de lijntjes durven liefhebben.
Informatie & Kaarten
Genres
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Toneeltips van onze ambassadeurs
 
Top vijf
De Verleiders Female
  1. Willem van Oranje - Een voorstelling als een geschiedenisles met Ab Gietelink.
  2. DE VERLEIDERS FEMALE - Naar het beproefde concept: het woord is aan de vrouwen met o.a. Susan Visser.
  3. Heidegger - Monoloog van Bo Tarenskeen.
  4. De liefde begraven - Liefdesverhaal met o.a. Jeroen Spitzenberger. 
  5. Dangerous Liaisons - Topcast met Tjitske Reidinga en Mark Rietman.

Bekijk hier meer informatie over de voorstellingen en onze ambassadeurs.
 
Jeugdtheatertips
 
Buurman & Buurman
27
zo
okt
14.00 & 16.00
   grote zaal
   JEUGD/FAMILIE
Buurman & Buurman (4+)
Nieuwe familiemusical van dolkomisch duo
Buurman & Buurman hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze…
Informatie & Kaarten
De Gebroeders Leeuwenhart
23
za
nov
19.00

kleine zaal
JEUGD/FAMILIE
De Gebroeders Leeuwenhart (8+)
HNTjong | Prachtig troostrijk verhaal
Astrid Lindgren schreef de indrukwekkende jeugdroman De Gebroeders Leeuwenhart in 1973. Het is nog steeds voor veel mensen het mooiste kinderboek is dat ze ooit lazen. Lindgren wilde kinderen troost bieden en dat lukt haar nog steeds met dit verhaal over dood, liefde en moed. Een gevaarlijk avontuur vol opoffering, verraad en verlies.
Informatie & Kaarten
 
Paul Haenen brengt vreugde
 
Paul Haenen
14
do
nov
20.00
grote zaal  
Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Haenen zelf beter leren kennen, maar ook kunnen genieten van zijn scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een avond in de welbekende Haenen-mix vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman en dominee Gremdaat.
Informatie & Kaarten
 
Veel films bij Cinema Amstelveen
 
Filmcursus: invloedrijke regisseurs
Alfred Hitchcock
Bij Cinema Amstelveen staan er tot en met 10 juli heel veel prachtige films voor jong en oud op het programma. Deze week kunt u bijvoorbeeld naar Red Joan en Baantjer het begin

Vanaf augustus staan er ook weer mooie specials gepland. Nieuw is de filmcursus: invloedrijke regisseurs. Zes lessen waarin u alles leert over de meest bekende en invloedrijke regisseurs. Volgend seizoen kunt u ook weer naar Arts in Cinema en Royal Opera & Ballet House London.  
 
Steun de schouwburg en ontvang leuke extra's
 
Vriendenvoordelen
Lenette van Dongen
Bent u een theaterliefhebber en draagt u ons een warm hart toe? Of voelt u zich bijzonder betrokken bij de schouwburg en wilt u ons financieel steunen? Als vriend of donateur kunt u ons helpen bij activiteiten die anders niet mogelijk zouden zijn geweest.

Voor Vrienden organiseren wij gedurende het seizoen een aantal extra's. Lees er hier meer over.
 
Stagiair marketing & communicatie theater
 
Word jij onze nieuwe stagiair?
Showponies 2
Op de afdeling Marketing & Communicatie is vanaf september weer plek voor een enthousiaste stagiair. Het betreft een meeloopstage waarbij de stagiair zelfstandig én onder begeleiding meewerkt aan de werkzaamheden van de afdeling M&C. Kent u iemand die op zoek is naar een leuke stage?

Kijk hier voor meer informatie. 
 
Voordeelabonnement Scènes
 
Hét tijdschrift voor theaterliefhebbers
Scenes
Wist u dat vroegboekers ook profiteren van een voordelig abonnement op theatermagazine Scènes? Scènes is hét tijdschrift voor theaterliefhebbers met nieuws over toneel, dans, cabaret en musical.

  • U kunt nu een jaarabonnement (6 nummers) aanvragen voor € 9,95 i.p.v. voor het reguliere tarief van € 31,45. 
  • Via deze link kunt u uw abonnement met korting bestellen.
  • Na een jaar stopt het abonnement automatisch.
 
Meld u aan op Facebook en mis niks
 
Altijd als eerste op de hoogte
Daan Boom
Wist u al dat we voor alle voorstellingen een Facebook Evenement aanmaken? Als u daar uw interesse aangeeft houden we u tijdens het seizoen op de hoogte van recensies, trailers en andere weetjes rondom de voorstelling.

Backstage
En bent u benieuwd wat zich achter de schermen afspeelt? Volg ons dan ook op Instagram. Hier geven wij vaak een kijkje achter de schermen en delen wij leuke foto's en filmpjes.

Nieuwsbrieven
Het komt steeds vaker voor dat artiesten hun voorstelling eerder of later in de verkoop brengen dan de start van onze voorverkoop. We raden u dus aan om onze Nieuwsbrieven goed te blijven volgen, dan bent u altijd als eerste op de hoogte.
 
Kijk voor nog meer uittips op
www.schouwburgamstelveen.nl voor het volledige theateraanbod of
op www.cinemaamstelveen.nl voor alle films.
 
Meld u hier af voor (een van) onze nieuwsbrieven.