Theo Maassen vandaag in de verkoop!
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
30 oktober 2018
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Theo Maassen komt naar Schouwburg Amstelveen 
Prachtige dans van NDT 2, Van de koele meren des doods, Seret Film Festival en meer...
De komende weken staat er weer veel moois op het programma! Prachtige dans van NDT 2, de met sterrenrecensies overladen Van de koele meren des doods, vijf dagen lang Israëlische films tijdens het Seret Film Festival in Cinema Amstelveen en meer...

We hebben bovendien een grote naam toe kunnen voegen aan de programmering dit seizoen. Niemand minder dan Theo Maassen komt donderdag 23 mei naar de schouwburg met zijn nieuwe voorstelling Situatie gewijzigd. De kaartverkoop is zojuist van start gegaan, dus grijp uw kans en bestel snel! 

Graag tot ziens in de schouwburg!
 
Theo Maassen nú in de verkoop
 
Theo Maassen
Theo Maassen
Do 23 mei | 20.00 uur Grote Zaal | Cabaret
Theo Maassen is terug in het theater met zijn nieuwe voorstelling Situatie gewijzigd. In zijn 10e solovoorstelling doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man.

De kaartverkoop is zojuist gestart. Kijk snel op onze website!
Informatie & Kaarten
 
Jonge dansers en opmerkelijke choreografen
 
 
Nederlands Dans Theater 2 - Significant Moments
Do 22 nov | 20.00 uur Grote Zaal | Dans/Ballet
NDT2
De jonge talenten van het Nederlands Dans Theater 2 worden met Significant Moments flink op de proef gesteld. De choreografen van de stukken zijn erg divers. Alexander Ekman is een oude bekende van het NDT en een bevlogen maker van dynamische, energieke stukken vol humor. Philip Chbeeb is een nieuw gezicht bij NDT met eveneens gloednieuw werk. Hij staat bekend om zijn connectie met de hiphop. Tot slot brengt NDT 2 het bekroonde Signing off van huischoreografen Sol León en Paul Lightfoot opnieuw.

Inclusief gratis salon om 19.00 uur.
Informatie & Kaarten
Bekijk ook eens
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Sterrenregen voor powerproductie Evita
 
Evita -  Brigitte Heitzer, René van Kooten e.a.
Di 6, wo 7 & do 8 nov | 20.00 uur Grote Zaal | Musical
Evita
'Evita anno 2018 moet gezien maar bovenal gehoord worden.' (Algemeen Dagblad ★★★★★)

'Het is een powerproductie, strakgespannen, doeltreffend en fantasievol geënsceneerd.' (NRC ★★★★)

'In haar rolopvatting is Heitzer van meet af aan kattig en ze bouwt dat naar het eind toe briljant op. (...) zij de spil van deze productie.' (Volkskrant ★★★★)

De wereldberoemde musical Evita is di 6, wo 7 en do 8 november bij ons te zien. 
 
Meeslepend en tijdloos toneel
 
Van de koele meren des doods
16
vr
nov
20.00
grote zaal  
Van de koele meren des doods
Regisseur Ger Thijs zet zijn tanden in een Nederlandse literaire klassieker: Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden uit 1900, een meeslepend en tijdloos verhaal. 'Hanne Arendzen speelt kwetsbaar en boeiend (...) Een heel aangrijpend stuk, in een mooie uitvoering.' (Theaterkrant)

Inclusief gratis salon om 19.00 uur.
Informatie & Kaarten
 
Cinema Amstelveen
 
Seret Film Festival | Za 3 t/m wo 7 nov
Seret Film Festival
De afgelopen jaren is het Seret Film Festival een groot succes geweest, dus opent Cinema Amstelveen ook dit jaar haar deuren voor het festival. Op zaterdag 3, zondag 4, maandag 5, dinsdag 6, woensdag 7 november staat Cinema Amstelveen in het teken van de Israëlische films. In het kader van het Seret Film Festival Amsterdam vertonen wij vijf dagen lang orginele versies.

Bekijk hier het programma en meer informatie.
 
Theatertips
 
Rimpelsteeltje
Rimpelsteeltje (6+)
Jeugd/Familie
Zo 11 nov 15.00 uur
Rimpelsteeltje (6+) is een fantasierijk sprookje waarin vrolijkheid en weemoed dichtbij elkaar liggen. In de voorstelling verliest een oude mevrouw langzaam haar grip op de realiteit. Ze verdwijnt in een zelfverzonnen wereld en neemt haar omgeving daarin mee. Dat kan onhandig en soms zelfs lastig zijn. Toch maakt ze er een mooi verhaal van.


Informatie & Kaarten
Ma (Hugo Borst)
Ma (Hugo Borst)
Toneel
Wo 14 nov 20.30 uur
Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

Inclusief gratis Salon om 19.30 uur.
Informatie & Kaarten
Johan Derksen
Johan Derksen Keeps The Blues Alive
Muziek/Concert
Wo 14 nov 20.00 uur
Muziekkenner Johan Derksen duikt in de geschiedenis van de blues. Via de katoenvelden van Amerika en blueslegendes waaide de muziek via Engeland - Rolling Stones, Them, The Animals - in de jaren zestig over naar ons land. Met dit concert houdt Derksen met de beste blueszangers en -muzikanten van ons land 'The Blues Alive'. 

Informatie & Kaarten
 
Paul de Munnik; een goed jaar!
 
Za 10 nov | 20.00 uur Grote Zaal | Muzikaal cabaret 
Paul De munnik
Na zijn geprezen solodebuut Nieuw komt Paul de Munnik met opvolger Goed Jaar. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum loopt hij verder op het pad dat hij is ingeslagen. Intiem, verhalend en vooral muzikaal cabaret.


Klik hier voor informatie & kaarten.
Benefietconcert voor de Urbanuskerk
 
Urbanuskerk
24
za
nov
20.00
grote zaal  
Benefietconcert Urbanuskerk
Op 15 sep verwoestte een brand de Urbanuskerk. Er is veel geld nodig om de kerk toekomstbestendig te herstellen. Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus organiseert samen met ons een benefietavond met diverse muziekoptredens. Komt u ook?
Informatie & Kaarten
 
Overig nieuws
 
Mis het niet!
filmzaal
  • Maandag 5 november is het weer tijd voor de Sirene Sale. 24 uur lang krijgt u 50% korting op een voorstelling. Houd onze website in de gaten voor de voorstelling die u deze keer met korting kunt bestellen.
  • Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen in ons theater en vernieuwde Filmzaal? Dat kan op zaterdag 10 november bij onze gratis rondleiding. Lees hier meer informatie en meld u snel aan!
  • Van 8 oktober t/m 16 november zijn er wegwerkzaamheden op de kruising Keizer Karelweg-Groen van Prinstererlaan. Er geldt een omleiding. Lees hier meer informatie.
  • Bekijk hier onze complete agenda.
Meld u AAN of AF voor de nieuwsbrief.