Za 8 sep: start online kaartverkoop Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
2 september 2018
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Kom naar onze Open Dag op zaterdag 8 september!
Met gratis previews, rondleidingen en nog veel meer...
De zomervakantie is voorbij en wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen en onze Open Dag op zaterdag 8 september. Het belooft een leuke middag te worden met o.a. rondleidingen en gratis previews van Hans Dulfer & Band en Lavinia Meijer.

Zaterdag 8 september start ook om 10.00 uur de online kaartverkoop voor Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp. Een klein weekje later zien we u ook graag tijdens de feestelijke Openingsweek ter ere van de vernieuwde Filmzaal.

Kortom, graag tot ziens in ons theater!
Schouwburg Amstelveen
 
Open Dag logo
Open dag Schouwburg Amstelveen - Za 8 sep
Met o.a. gratis previews van Hans Dulfer & Band en Lavinia Meijer
Zaterdag 8 september organiseren wij vanaf 13.00 uur een Open Dag. Hans Dulfer & Band en Lavinia Meijer geven gratis previews en verder zijn er gratis rondleidingen, een trekkenwandshow en onze toneelambassadeurs zijn aanwezig om u te adviseren over toneelvoorstellingen. Bekijk hieronder het programma. U kunt zich nu al inschrijven voor een van de rondleidingen.

Wist u trouwens dat alle culturele instellingen aan het Stadsplein zaterdag Open Dag hebben? Check ook de programma's van Platform C, P60, Bibliotheek Amstelland en het Cobra Museum.
 
Programma Open Dag
Hans Dulfer & Band
Het programma van de Open Dag:

 
Za 8 sep - start kaartverkoop van deze toppers:
De kaartverkoop voor cabarettoppers Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp start op zaterdag 8 september om 10.00 uur online via GUTS. Laat het ons hier weten als u vóór 8 september eenmalig per e-mail een reminder met de directe bestellink(en) wilt ontvangen van de start kaartverkoop van Youp van 't Hek en/of Brigitte Kaandorp.

NB Deze voorstellingen zijn in veel theaters al uitverkocht dus grijp uw kans!
Youp van 't Hek - Met de kennis van nu
Di 15 & wo 16 jan | 20.00 uur Grote Zaal | Cabaret | Start kaartverkoop za 8 sep
Youp van t Hek
U hoort het ze al zeggen, de alom gebezigde term 'Met de kennis van nu'. Vooral blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. U zult Youp er nooit op betrappen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval in zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Een programma vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. En boordevol grappen natuurlijk.
Brigitte Kaandorp - Eh...
Ma 11 & di 12 mrt | 20.00 uur Grote Zaal | Cabaret | Start kaartverkoop za 8 sep
Brigitte Kaandorp
De cabaretdiva is ouder en wijzer geworden. Desondanks blijft het leven met zijn onverwachte plotwendingen en zijwegen haar toch nog regelmatig overvallen. Gelukkig weet ze immer op glansrijke wijze haar vege lijf te redden, om daar vervolgens op de planken vrolijk verslag van te doen. Kaandorp zal opnieuw een poging wagen de wereld voor haar publiek te duiden en orde te scheppen. Of zij daarin zal slagen is de vraag, maar dat mag de pret niet drukken...

 
 
Horecatoppers gezocht!
horeca personeel
Ben jij/ken jij diegene die ons horecateam komt versterken? Voor de afdeling horeca zijn wij op zoek naar medewerkers horeca op oproepbasis. Een leuke functie in een gezellig team en een dynamisch bedrijf. Interesse? Laat het ons weten!
Meer Informatie
Bekijk ook eens
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Driving Miss Daisy
Driving Miss Daisy
Toneel
Vr 19 okt 20.00 uur
Driving Miss Daisy is het hartverwarmende verhaal van een bijzondere vriendschap tussen de oudere weduwe Miss Daisy (Anne Wil Blankers) en haar chauffeur (Edwin Jonker).

Met Shared Dining vooraf. Lees hier meer.
Informatie & Kaarten
Tosca
Tosca (Puccini)
Opera
Za 20 okt 20.00 uur
Puccini's hartverscheurende en dramatische muziek en het beklemmende plot maken Tosca tot een van de meest geliefde opera's ooit. Uitgevoerd door het topgezelschap de Nederlandse Reisopera.

Incl. gratis Salon vooraf.
Informatie & Kaarten
Evita
Evita
Musical
Op 6, 7 & 8 nov 20.00 uur 
Een nieuwe versie van deze wereldberoemde musical, met o.a. de hits Don't Cry for me Argentina en You Must Love me. Sterspelers als Brigitte Heitzer en René van Kooten worden begeleid door een 9-koppig live-orkest. Bekijk hier het optreden op de Uitmarkt.
Informatie & Kaarten
 
Spetterende Openingsweek vernieuwde Filmzaal
 
 
Campagne beeld Cinema
De Filmzaal heeft deze zomer een complete metamorfose ondergaan. Donderdag 13 t/m woensdag 19 september organiseren we daarom een speciale Openingsweek. Met bijzondere films, inleidingen, workshops en nagesprekken voor iedereen van 2 tot 100 jaar. Wat nu al bekend is:

 
Meld u AAN of AF voor de nieuwsbrief.