Bekijk onze premières en andere mooie voorstellingen
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
24 juni 2018
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Musical Evita terug in de theaters, premières & meer
Verzeker uzelf van die leuke avond uit...
De zomer is begonnen en ons nieuwe seizoen in september lijkt nog ver weg. Toch raden we u aan onze Open Dag op zaterdag 8 september vast te noteren: met gratis previews van Lavinia Meijer en Hans Dulfer, rondleidingen, een trekkenwandshow, films en meer... 

Bovendien start om 10.00 uur de online kaartverkoop voor Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp via het verkoopkanaal GUTS. Laat het ons hier weten als u vóór 8 september eenmalig per e-mail een reminder met de directe bestellink van de start verkoop wilt ontvangen.

En voor het geval u nog niets heeft besteld voor seizoen 18-19, alvast bestellen heeft zo zijn voordelen... Naast dat het leuk is om ergens naar uit te kijken, kunt u nu bij veel voorstellingen nog de beste plaatsen uitkiezen. Bekijk deze nieuwsbrief voor wat tips of hier onze hele agenda.

Nog een agendatip: woensdag 18 juli is er een Ladies Morning & Night bij de film Mamma Mia! Here We Go Again. Genieten met dé feel-good film van deze zomer!

PS Kent u iemand/of ben jij diegene die na de zomer ons horecateam wil komen versterken? Laat het ons nu vast weten
 
Kunst & Kitsch
Kunst & Kitsch - Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper e.a. 
Zo 23 (voorpremière) & ma 24 sep (première) | 15.00 & 20.00 Grote Zaal | Toneel 
Dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de twee topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren. Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. Amadeus) geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in Downton Abbey en van Harry Potter). De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd, maakt deze voorstelling tot een uitdagende komedie met puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties. 
Informatie & Kaarten
 
Rot op met die geraniums! - première
Za 13 okt | 20.00 uur Grote Zaal | Muziek/Concert
Rot op met die geraniums!
Motions-zanger Rudy Bennett, acteur/schrijver Maarten Spanjer en presentator Arno Smit: mannen die werden geboren in de tijd dat schepen nog van hout en mannen van staal waren. En nu? Als pensionado's achter de geraniums zitten? Rot op met die geraniums! Ze nemen u liever mee op reis naar de jaren '50 en '60, met herkenbare, live gespeelde hits en mooie verhalen. Bestel hier uw kaarten.
 
 
Kikker en de vallende ster (4+) - Theater Terra
Zo 21 okt | 15.00 uur Grote Zaal | Jeugd/Familie
Kikker en de vallende ster (4+)

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. 'Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!' zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Gelukkig kan Kikker - mét de hulp van alle kinderen - de wensen van zijn vriendjes in vervulling laten gaan.

Informatie & Kaarten 
Bekijk ook eens
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Erik van Muiswinkel
Erik van Muiswinkel - De Oplossing
Cabaret
Wo 28 nov 20.00 uur
Erik van Muiswinkel komt naar Amstelveen met De Oplossing, waarin hij probeert de ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Honderd minuten lang is hij afwisselend vader, kleuter, ouwe lul, alfaman, bètadromer, meester en discipel, in een stroom van enerverende en hilarische verhalen. 

De Oplossing is terug naar de basis, opnieuw nadenken, huiswerk maken. Met slechts drie imitaties, in dienst van het verhaal.
Informatie & Kaarten
4 Jaargetijden met Angela Schijf - Familievoorstelling (6+)
4 Jaargetijden met Angela Schijf (6+)
Jeugd/Familie
Wo 26 dec 15.00 uur 
Vorig jaar veroverden Angela Schijf en haar orkest de harten van vele kinderen én hun ouders met dit muzikale, avontuurlijke sprookje.

Twee zusjes - de één ijverig en braaf, de ander lui en brutaal - belanden in het wonderbaarlijke land van Vrouw Holle. Daar moeten ze opdrachten vervullen en ontdekken ze de kracht van de natuur. Terwijl het brave meisje blijmoedig het graan oogst, ligt haar zusje met een cocktail te jammeren in de zon...
Informatie & Kaarten
Thomas Acda - Motel
Thomas Acda - Motel
Cabaret
Wo 13 feb 20.00 uur
Sinds het stoppen van Acda en de Munnik broeit bij Thomas Acda het idee om een solovoorstelling te maken, maar steeds kwamen er andere interessante dingen voorbij: de regie van twee films, het schrijven van een boek en de liedteksten en muziek voor De Marathon. Afgelopen seizoen schitterde hij als Tevje in Fiddler on the Roof. Nu komt hij terug met een eigen muzikale cabaretvoorstelling, met verhalen en liedjes over liefde, vriendschap, dood, vallen en opstaan.
Informatie & Kaarten
 
Shared Dining ook in het nieuwe seizoen
 
Van der Vlugt & Co
Wegens succes organiseren wij ook in 18-19, voorafgaand aan een aantal voorstellingen, in samenwerking met de Amstelveense cateraar Kragtwijk Catering, een Shared Dining.

Maak uw avondje uit compleet, bijv. bij de voorstelling Vasalis - altijd vandaag met Bram van der Vlugt en Nettie Blanken op vr 14 dec. Alle info over Shared Dining vindt u hier.
 
De wereldberoemde musical Evita is terug!
 
Evita
Meld u AAN of AF voor de nieuwsbrief.