Bestel uiterlijk zondag 10 juni met vroegboekkorting
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
8 juni 2018
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Profiteer nog t/m zondag 10 juni 
10% vroegboekkorting op heel veel voorstellingen, minder transactiekosten en meer...
Onze voorverkoop duurt nog 2 dagen. Als u wilt profiteren van alle voordelen van de online voorverkoop, dan kan dit nog t/m zondag 10 juni. Een van deze voordelen is 10% vroegboekkorting op heel veel voorstellingen. De korting geldt op bijna alle toneel- en dans/ballet voorstellingen, theatercolleges en concerten. En op nog veel andere voorstellingen... Kortom, niet te missen.

Wist u al dat wij zaterdag 8 september een Open Dag organiseren? Met o.a. gratis previews van Lavinia Meijer en Hans Dulfer, rondleidingen, een trekkenwandshow en films in onze vernieuwde filmzaal. Schrijft u de datum vast in uw agenda?

Op zaterdag 8 september start om 10.00 uur ook de online verkoop van Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp. Laat het ons hier weten als u vóór 8 september eenmalig per e-mail een reminder met de directe bestellink wilt ontvangen van de start verkoop.

Benieuwd naar ons hele aanbod? Bekijk hier onze agenda voor seizoen 18-19.
 
Carel Kraayenhof
Carel Kraayenhof Ensemble - 30!
Wo 10 okt | 20.00 uur Grote Zaal | Muziek/Concert
Het is alweer dertig jaar geleden dat Nederlands beroemdste bandoneonist het Carel Kraayenhof Ensemble oprichtte. In juli ontvangt Carel Kraayenhof een Edison voor zijn gehele oeuvre. Tijd voor een feestje dus.

Het ensemble is gespecialiseerd in het Argentijnse tangorepertoire en lichtklassieke muziek, gecomponeerd door onder anderen pianist Juan Pablo Dobal en Kraayenhof zelf. Via Pugliese en Piazzolla (Adiós Nonino) belandt het sextet dan weer op vertrouwd en geliefd terrein. En natuurlijk is er na 30 jaar muziek maken een koffer vol verhalen; over de vele reizen, ontmoetingen met Ennio Morricone, Sting en de Dalai Lama, en vanzelfsprekend de geliefde bandoneon...
Informatie & Kaarten
 
 
Ma (Hugo Borst) [reprise] - Loek Peters
Wo 14 nov | 20.30 uur Kleine Zaal | Toneel
Ma (Hugo Borst)
Dé hitvoorstelling van seizoen 17-18 komt terug naar Amstelveen, deze keer met Loek Peters (Berry in Penoza en genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste mannelijke bijrol in Het echte leven).

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek van Hugo Borst over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. 
Informatie & Kaarten
Bekijk ook eens
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Meer tips?
 
Filmpje start kaartverkoop
 
Meld u AAN of AF voor de nieuwsbrief.