De tweede winnaar van de twee vrijkaarten is bekend! Lees snel verder.
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
28 december 2017
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Een nieuw jaar ligt voor ons
Wat staat er op uw wensenlijstje?
Nog heel even en we proosten op het nieuwe jaar. Een nieuw jaar vol kansen en mogelijkheden. Meer tijd voor uzelf inplannen? Dan zit u in het rode pluche van ons theater helemaal goed. We starten het jaar met een prachtig nieuwjaarsconcert en een paar vrolijke jeugdvoorstellingen. Ook valt er weer genoeg te lachen, bijvoorbeeld bij de slapstick komedie The play that goes wrong of cabaretier René van Meurs.
 
Bijzonder verheugd zijn wij met de komst van de Nederlandse Reisopera die een volledig geënsceneerde uitvoering brengt van de barokopera Siroe, re di Persia. Bovendien is er voor de tweede keer een abonnee van deze Theater Nieuwsbrief tot winnaar van twee vrijkaarten verkozen en hebben wij nog een paar leuke nieuwtjes voor u.

Bekijk hier onze complete theateragenda.
Wij wensen u een fijne jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2018! 
 
Razendsnelle slapstick
 
TPTGW
The play that goes wrong - do 18 jan
De hilarische, knettergekke, dikke, vette slapstick komedie!
Theater van de Lach 2.0 brengt de West End én Broadway hit The Play That Goes Wrong naar de Nederlandse theaters en zij komen ook naar Amstelveen!

Theaterkrant ★★★★
'De slapstickgrappen zijn strak getimed en het spelplezier spat er vanaf. De acteurs spelen amateuracteurs die hun taak bloedserieus nemen en onder alle omstandigheden krampachtig door blijven spelen.' (...) 'Het leidt tot hilarische scenes waarin de spelers zich in de meest onmogelijke bochten wringen en de lachsalvo's golven dan ook door de zaal.'
Informatie & Kaarten
 
Bijgeboekt!
 
René van Meurs


01
do
feb
20.30
KLEINE zaal  
René van Meurs - 
Ik beloof niks
Eigenlijk was René van Meurs van plan om exact te doen wat er van een avondje cabaret verwacht mag worden: mooie verhalen, veel rake grappen, een stevig potje improviseren en een moordend tempo. Maar René belooft niks. Want het ligt ook een beetje aan u...
Informatie & Kaarten
 
Bent u meer een katten- of hondenmens?
 
De Gelaarsde kat
07
zo
jan
13.30
Grote Zaal
Marcel Visscher e.a.
De gelaarsde Kat (4+)
Jeugd/Familie
Winnaar Musicalworld Award Beste jeudgvoorstelling 2017!

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen.

De nieuwe Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat is een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie!

Ook te zien om 16.00 uur.
Informatie & Kaarten
Woef Side Story
20
za
jan
19.00
grote Zaal
Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater)
Woef Side Story (8+)
Jeugd/Familie
Theaterhit van dé familietheatermakers terug in Amstelveen.

Woef Side Story is een hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden. Rashonden tegenover straathonden. Twee verliefde honden en ruziënde hondenrassen. Dat betekent veel bloed, zweet en hondentranen.

Volkskrant ★★★★
'Vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch.'

Ook te zien op zo 21 jan 15.00 uur.
Informatie & Kaarten
 
Een mooie start van het nieuwe jaar
 
 
Strobos, Sloot & Beijer - Die Schöne Magelone
Zo 7 jan 15.00 uur | Klassiek nieuwjaarsconcert
strobos
Drie topartiesten (rijzende operaster Karin Strobos, acteur Sieger Sloot en pianist én Brahms-specialist Thomas Beijer) bundelen hun krachten in dit klassieke nieuwjaarsconcert.

In deze tijd van het jaar bieden wij u graag iets extra's. Klik hier of op onderstaande button om direct uw kaarten met € 10,- korting te bestellen. Vul de code SSB10 in het promotiecode veld in, klik op de 'Go' button en bestel uw kaarten bij de bestelregel met de kortingsprijs.
Bestel kaarten met korting
Bekijk ook eens
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Nederlandse Reisopera i.c.m. Staatstheater Oldenburg
 
Siroe
17
za
feb
20.00
grote zaal  
Siroe, re di Persia (Hasse)
In tegenstelling tot wat eerder is aangegeven in onze brochure, is dit geen concertante, maar een volledig geënsceneerde uitvoering; een primeur in Nederland.

Deze sprookjesachtige barokopera is slechts acht keer te zien in Nederland, dus mis hem niet!

Italiaans gezongen, Nederlandse boventiteling.
Met gratis Salon 19.00 uur.
Informatie & Kaarten
 
Swingende jazz concerten
Ook in het nieuwe jaar kunt u bij ons weer genieten van een paar fantastische jazz concerten, van de Dutch Swing College Band en New York Round Midnight tot Lucas van Merwijk & The Cubop City Big Band. Last minute genieten van jazzy sounds? Vrijdag 29 december treedt de New Yorkse jazz pianist Vadim Neselovskyi op bij onze buren P60
Meer informatie over Vadim
 
Dutch swing band
Dutch Swing College Band - 100 years of jazz!
Muziek/Concert
Do 25 jan 20.00 uur
Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest, viert het honderdjarig bestaan van de jazzmuziek met een avondvullend programma, bestaande uit een selectie van muzikale hoogtepunten uit de geschiedenis van de traditionele jazz aangevuld met hits uit het meer dan 70-jarig repertoire van de Dutch Swing College Band.
Informatie & Kaarten
New york round midnight
New York Round Midnight - Swingin' Harlem
Muziek/Concert
Za 3 feb 20.00 uur
Swingin' Harlem neemt u mee naar het bruisende nachtleven van het New Yorkse Harlem in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. De tijd dat jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was en de orkesten van Cab Calloway en Duke Ellington en artiesten als Billie Holiday, en Louis Armstrong werden omarmd door het publiek.
Informatie & Kaarten
The Magic of Jeans
Lucas van Merwijk & The Cubop City Big Band
Muziek/Concert 
Za 24 feb 20.00 uur
De Cubop City Big Band, sinds 1995 de meest vooraanstaande salsa en latin jazz formatie van Europa, speelt nieuwe salsa en latin jazz bewerkingen van het onverwoestbare repertoire van de sensationele funkgroup Earth Wind and Fire. Het geheel staat onder leiding van veelgeprezen drummer Lucas van Merwijk.
Informatie & Kaarten
 
Wist u dat...

  • wij verschillende horeca-arrangementen aanbieden? Bijvoorbeeld het Prosecco-Piccolo-arrangement waarbij u kunt genieten van een glaasje prosecco en luxe zoutjes en nootjes of een zoet hapje.
  • wij van elke voorstelling een event aanmaken op Facebook? Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van nieuws rondom een voorstelling. 
  • wij weer vacatures hebben voor Medewerkers Horeca & Service?
  • u zich nog tot 1 januari als huiskamer of artiest kunt aanmelden voor het huiskamerfestival Gluren bij de buren?
 

Campagnefoto TNB
 
Theater Nieuwsbrief winnaar
Elke 3 weken maakt één van onze abonnees op de reguliere Theater Nieuwsbrief, u dus, kans op twee vrijkaarten voor een mooie voorstelling. De winnaar van deze keer is mevrouw A.B.M. de Jonge uit Mijdrecht. Van harte gefeliciteerd! Wilt u een e-mail sturen naar publiciteit@schouwburgamstelveen.nl? Dan vertellen wij u naar welke voorstelling u gaat.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Over drie weken kiezen wij een nieuwe winnaar uit en maakt u opnieuw kans. Vergeet ons ook niet te liken op Facebook en Instagram.
 
Meld u AAN of AF voor de nieuwsbrief.