En wij zoeken: horecatoppers en toneelambassadeurs
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
27 oktober 2017
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Voor ieder wat wils in november
En wij zoeken: toneelambassadeurs en horecatoppers! 
Of u nu met de (klein)kinderen op stap wilt naar ISH of Botje, een avondje wilt lachen met vrienden bij VAMOS!, weer eens als vanouds wilt dansen op onze Hollandse avond of wilt genieten van bijzonder toneel en muziektheater bij Coco Chanel en Brief aan mijn dochter, het kan allemaal in november!

Daarnaast vindt in Cinema Amstelveen de derde editie van het Seret Film Festival plaats, zijn wij op zoek naar toneelambassadeurs en nieuwe toppers voor ons horecateam en maken onze buren zich op voor de derde editie van Amstelveen City Blues

Vergeet u niet dat dit weekend de wintertijd in gaat en dat u nog tot 1 november een Blind Date kunt boeken?

Bekijk hier onze complete theateragenda of lees snel verder in deze nieuwsbrief voor de leukste theatertips van november. 

Graag tot ziens in ons theater!
 
 
Vastgoed B.V.
Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom e.a. | Toneel
Vrijdag 3 en Zaterdag 4 november 20.00 uur
Deze Nederlandstalige bewerking van David Mamets stuk Glengarry Glen Ross neemt ons hoog mee de apenrots op. In makelaarskantoor Vastgoed B.V. zijn resultaten, bonussen en geslaagde deals vele malen belangrijker dan gunnen, vertrouwen en samenwerken. Alleen de beste verkopers mogen blijven. Dat zorgt voor een bikkelharde strijd. Een klassieker met een topcast. 
Informatie & Kaarten
 
Voor jeugd en jongeren
 
08
wo
nov
19.30
Kleine Zaal
ISH - 
Dwang (12+)
Dans, Jeugd/Familie, Jongeren

In Dwang worstelen vier mensen op hun eigen manier met een dwangneurose. In een meeslepende voorstelling waarin popping, hiphop en toneel de verbinding aangaan, neemt het publiek een kijkje in een vervreemdende realiteit.

Workshop hiphop skills
Een uur voor aanvang van de voorstelling vindt een workshop hiphop skills plaats. Hierin leren kinderen de basisbeginselen van de hiphop. De workshop is op basis van inschrijving gratis toegankelijk. Er is plek voor maximaal 25 kinderen. Schrijf uw kind hier in. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname.

Informatie & Kaarten
26
zo
nov
15.00
Kleine Zaal
Hans Thissen en Sophie Schut
Botje (4+) - met gebarentolken voor dove/slechthorende kinderen
Jeugd/Familie

De apparaten in het huis van mevrouw Botje komen in opstand als er op een dag een broek voor de deur staat. Of nee, het is een meneer in een broek. 'Aangenaam absurd' (Theaterkrant * * * *).

Gebaren taal
Deze voorstelling is dankzij Stichting Smiles ook toegankelijk voor dove en slechthorende kinderen! Er zijn 2 gebarentolken aanwezig: NGT en NmG.

Ouders van dove kinderen kunnen hun gezin via deze link bij Stichting Smiles aanmelden voor vrijkaarten. Wacht niet te lang met reageren want vol=vol.

Informatie & Kaarten
 
Feestavond met de beste Nederlandstalige hits
 
 
Hollandse avond
Za 18 nov v.a. 20.30 uur | Muziek
Hollandse avond
Voor een echte Hollandse avond hoeft u niet alleen in de Jordaan te zijn. Onze kleine zaal wordt omgetoverd tot een heus feestpaleis. De tribune wordt ingeschoven en er komt een bar in de zaal. Geniet van de beste Nederlandstalige hits en eigen werk van o.a. Dries Roelvink, Jordy Heer en Mike Peterson. Dat wordt dansen en meezingen dus!
Informatie & Kaarten
Genres
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Houd je van toneel, kom je regelmatig in Schouwburg Amstelveen? Heb je een mening over de schouwburg, de toneelvoorstellingen en -gezelschappen? Word dan ook toneelambassadeur!

Wij zijn op zoek naar mensen die onze liefde voor toneel delen en die dit ook in hun eigen netwerk willen uitdragen. Naar mensen met een groot netwerk die het belangrijk vinden dat er meer (jongere) Amstelveners in aanraking komen met toneel. 
Meer informatie? Klik hier
 
07
di
nov
20.00
grote zaal  
VAMOS!
Een musicalcomedy geïnspireerd op succesvolle tv-series als Het roer om en Ik vertrek. Drie vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon) laten alles achter zich en vertrekken naar Spanje om daar een B&B te beginnen. Daar begint het feest, maar ook de ellende.

Ook wo 8 nov 20.00 uur
Informatie & Kaarten
 
01
wo
nov
20.30
kleine zaal
Ulrike Quade Company / Jo Strømgren Kompani
Coco Chanel
Toneel, Beeldend Theater
'My life didn't please me, so I created my life.' Coco Chanel wist als geen ander hoe ze zichzelf als merk in de markt moest zetten. Ze beïnvloedde de wijze waarop de wereld haar zag en maakte tegelijkertijd haar mode tot een symbool van emancipatie. Daarmee creëerde ze een tijdloos icoon.

Ulrike Quade (Nederland) & Jo Strømgren (Noorwegen) maken beeldend theater over branding & design, economie & identiteit, geïnspireerd op het leven van Coco Chanel.
Informatie & Kaarten
09
do
nov
20.00
grote zaal
Abdelkader Benali & Lavinia Meijer
Brief aan mijn dochter
Muziektheater
Auteur Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer brengen literatuur en muziek samen in een ontroerend verhaal over afkomst en identiteit. Benali schrijft zijn dochter een brief en probeert zo de wereld waarin zij geboren zal worden te duiden. Meijer vult hem muzikaal aan en vertelt haar eigen, bijzondere verhaal over adoptie en de zoektocht naar muzikale en menselijke erkenning.

'Bijzonder actueel' (Theaterkrant).
Informatie & Kaarten
 
Horecamedewerkers gezocht
Word jij het visitekaartje van ons theater?

Voor de afdeling horeca zijn wij vanaf september 2017 op zoek naar medewerkers horeca op oproepbasis. In deze functie ben je gastheer/gastvrouw van ons theater en bezorg je onze gasten een onvergetelijke theaterervaring. Meer weten? Klik dan hier.
 
Seret Film Festival in Cinema Amstelveen
Vijf dagen lang films van Israëlische bodem

Seret Film Festival is al twee jaar een groot succes. Dit jaar vindt de derde editie van het festival plaats van donderdag 2 t/m dinsdag 7 november. Wij vertonen alle originele versies met Engelse ondertiteling.

Klik hier voor meer informatie en kaarten.
 
Kijkje bij de buren
Amstelveen City Blues in P60
Op zaterdag 11 november presenteert P60 de derde editie van hét internationale blues festival van Amsterdam en omstreken: Amstelveen City Blues. Een indrukwekkende line up met zowel oudgedienden als vers bloed, waaronder Samantha Fish, Laurence Jones en Grunting Pigs. De poptempel van Amstelveen wordt weer omgetoverd tot één grote juke joint waar de echte blues liefhebber niet kan ontbreken!

Klik hier voor meer informatie en kaarten
Amstelveen City Blues
 
Meld u AAN of AF voor de nieuwsbrief.