En verder: 20 kinderen gezocht voor gastrol in sprookjesmusical De Gelaarsde Kat
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
6 juli 2017
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Een zinderende zomer met een Blind Date 
Durft u het aan?
De zomervakantie breekt bijna aan, wellicht staat er een mooie reis op het programma, leuke dagtripjes in eigen land of boekt u een Blind Date bij de schouwburg? Daar kunt u weliswaar pas na de zomer van genieten, maar de voorpret is ook de moeite waard. Nog meer voorpret beleeft u met onze voorstellingen met een zomers tintje, met ons Kunst & Kids Festival en met de 20 gastrollen voor De gelaarsde Kat die wij samen met De Efteling gaan casten.

Verder in deze nieuwsbrief nieuws over de ANWB-verkiezing voor het meest gastvrije theater van Nederland, de nominaties voor de Cabaretprijzen én last but not least: de Kleuterbios met Brandweerman Sam zondag 16 juli aanstaande in Cinema Amstelveen.

Klik hier voor onze volledige theaterprogrammering voor seizoen 17-18. 
Gelaarsde Kat
 
Speel eenmalig mee in De Gelaarsde Kat
Zondag 7 januari 13.30 & 16.00 uur
Altijd al een keer willen meespelen in een echte musical? Dan is dit je kans! Wij zoeken samen met De Efteling maar liefst 20 enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen. Ben je daarnaast tussen de 6 en 12 jaar oud en heb je een kledingmaat tussen 122 en 152? Dan zoeken we jou! Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier

Het verhaal van De gelaarsde Kat
De gelaarsde Kat belooft een arme molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie!
Informatie & Kaarten
 
Kans op mooie prijzen
 
schouwburg amstelveen
Meest gastvrije theater van Nederland 
Stem op ons via het online formulier
De stemronde van de tweede editie van de ANWB-verkiezing Meest gastvrije theater 2017 is van start gegaan!

Van 23 mei tot en met 31 juli kan iedereen laten weten wat hij of zij het meest gastvrije theater vindt. Gaat u graag bij ons uit en ervaart u ons als gastvrij? Stem dan op ons door het online formulier in te vullen. Het kost u slechts 1 minuut. Hartelijk dank! 
Stem hier
gut
VSCD - Cabaretprijzen
Vier kanshebbers ook in Amstelveen
De VSCD-Cabaretjury heeft de nominaties voor de Cabaretprijzen 2017 bekendgemaakt. Van de acht kanshebbers staan er komend seizoen vier in ons theater: Claudia de Breij met haar nieuwe show Nu, Vrijdag en Sandifort met Vrijdag vs. Sandifort, Sanne Wallis de Vries met Gut en Ronald Snijders met Welke show. Klik op de link hieronder voor een overzicht van alle genomineerden en het jurycommentaar.
Meer info cabaretprijzen
 
Blind Date: een betaalbaar experiment
Kent u onze Blind Date al? Voor slechts 10 euro kunt u zich door ons laten verrassen met een bijzondere voorstelling in seizoen 17-18! En mocht de datum onverhoopt niet uitkomen, dan arrangeren we gewoon een nieuwe date voor u.

Best een leuk en betaalbaar experiment, toch?
Klik hier voor meer informatie & kaarten
 
Kleuterbios in Cinema Amstelveen
 
 
Brandweerman Sam: UFO Alarm
Zondag 16 juli om 11.30 uur | Filmzaal
ufo alarm
Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo's zien rondvliegen. 

Kleuterbios: We doen het licht niet helemaal uit en het geluid staat iets zachter dan bij een normale film. Na afloop gaan de kids naar huis met een 'ik ben naar de film geweest'- diploma!

Eenmalige vertoning. Bekijk hier de trailer.
Informatie & Kaarten
Genres
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Kunst & Kids Festival
 
Hét ideale voorproefje van het jeugdtheaterseizoen 2017-2018
Zondag 15 oktober van 11.00-17.00 uur één groot kinderfeest!
Kunst & Kids
Traditiegetrouw is het Kunst & Kids Festival dé aftrap voor ons jeugdtheaterseizoen. Het thema dit jaar is Griezelen. Trek je griezelige kleren aan om helemaal in griezelsfeer te komen.

Tijdens Kunst & Kids kun je deelnemen aan coole workshops, poppenkast kijken, je laten schminken, lekker tekenen en knutselen, genieten van voorproefjes van het jeugd/familie-aanbod van seizoen 2017-2018 én natuurlijk een film- of theatervoorstelling bezoeken. Nieuw dit jaar is een monsterlijk leuke speurtocht door de foyer én een heus spookhuis in de kelder van de schouwburg. Brrr, durf jij naar binnen?

Je kunt nu al kaarten bestellen voor de twee theatervoorstellingen: om 13.00 uur De geheimzinnige grotten van Grok M'Gar (6+) en om 15.00 uur De kunst van het griezelen (6+)

Klik hier voor het volledige programma
 
Voorstellingen met een zomers tintje
 
Lucas van meerwijk
Lucas van Merwijk & The Cubop City Big Band
Muziek/Concert
Za 24 feb 20.00 uur
De Cubop City Big Band, sinds 1995 de meest vooraanstaande salsa en latin jazz formatie van Europa, speelt samen met drummer Lucas van Merwijk nieuwe salsa en latin jazz bewerkingen van de sensationele funkgroup Earth Wind and Fire. 
Informatie & Kaarten
bella italia
Bella Italia - Cantare tricolore
Muziek/Concert
Za 14 apr 20.00 uur
De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs. Leonie Meijer, Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans. 
Informatie & Kaarten
VAMOS
VAMOS!

Musical/Show
Di 7 & wo 8 nov 20.00 uur
Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? VAMOS! is een musicalcomedy geïnspireerd op succesvolle tv-series als Het roer om en Ik vertrek. Drie vrouwen maken die droom waar in VAMOS! Enkeltje Spanje por favor!
Informatie & Kaarten
Meld u af voor de nieuwsbrief.