10% vroegboekkorting en meer voordelen
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
19 mei 2017
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Seizoen 17-18: voorverkoop t/m 31 mei
Profiteer nu van alle vroegboekvoordelen
Onze voorverkoop is in volle gang: een enkele voorstelling is zelfs al uitverkocht. Tijdens de voorverkoop gelden een aantal voordelen, die we graag nog even voor u op een rijtje zetten: 

  • Tijdens de voorverkoop krijgt u 10% vroegboekkorting op een groot aantal voorstellingen. In het genreoverzicht kunt u zien voor welke voorstellingen de 10% vroegboekkorting geldt.
  • Tijdens de voorverkoop geldt bij een online bestelling een maximum van € 8 aan transactiekosten per bestelling. Aan de kassa of telefonisch én online na de voorverkoopperiode betaalt u € 1 transactiekosten per entreebewijs, zonder dat er een maximum van toepassing is.
  • Wij verrassen u tijdens het seizoen regelmatig met speciale aanbiedingen en/of acties. Zo kunt u bijvoorbeeld extra voordelig een abonnement nemen op het theatermagazine Scènes.
  • U kiest heeft de keuze uit de beste plaatsen en u bent verzekerd van een avondje uit.

Heeft u nog niet besteld? Wacht dan niet te lang, dan weet u zeker dat u een mooi theaterseizoen voor de boeg heeft. Lastig om te kiezen? In deze nieuwsbrief geven wij u een aantal tips. Check ook onze rubriek publiekslievelingen voor hulp.

Nog vragen? Neem dan gerust per mail (kassa@schouwburgamstelveen.nl) of telefonisch (020 547 51 75) contact met ons op. Klik hier voor onze openingstijden. 
VAMOS!
 
Series Grote en Kleine Zaal
Breaking the silence
Voor de avontuurlijke theaterbezoeker hebben wij twee series samengesteld waarbij u extra voordelig naar het theater kunt. 

Grote Zaal serie: Bijzonder toneel
In deze serie kunt u een keuze maken uit zes voorstellingen in de Grote Zaal, waarvan u er tenminste drie kiest. U betaalt dan slechts € 20 per voorstelling. 

Kleine Zaal serie: Op Avontuur in de Kleine Zaal
In deze serie kunt u een keuze maken uit tien Kleine Zaal voorstellingen, waarvan u er tenminste vier kiest. U betaalt dan slechts € 10 per voorstelling. 

U kunt uitsluitend via de speciale serie-bestelpagina's gebruik maken van het serievoordeel. Als u een voorstelling individueel bestelt geldt de reguliere prijs. Lees hier meer.
 
Bestsellers op de bühne
 
Hendrik Groen
26
vr
jan
20.00
Grote Zaal
Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken
Beau Schneider, Mike Weerts e.a.

In de theaterversie van het boek Pogingen iets van het leven te maken (van auteur Hendrik Groen) laten Hendrik en zijn vrienden u een jaar lang meeleven in een verzorgingshuis. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept gekozen, jonge acteurs spelen de rollen: 'omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit'. Inclusief gratis Salon. 
Informatie & Kaarten
Vele hemels boven de zevende
22
do
mrt
20.00
Grote Zaal
Vele hemels boven de zevende (Griet Op de Beeck)
Henriëtte Tol, Hanne Arendzen, Peter Bolhuis, Stefan Rokebrand en Anne Lamsvelt
Debuutroman Vele hemels boven de zevende van Griet Op de Beeck is een fascinerend en beklemmend familiedrama, waarin de personages verwoede pogingen doen zich te bevrijden van de pijn in hun zelfgekozen leven. Regisseur Ursul de Geer (Advocaat van de Duivel, Stoner, Gloed) heeft voor de toneelversie een topcast tot zijn beschikking. Inclusief gratis Salon.
Informatie & Kaarten
 
 
Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop
Za 14 okt 20.00 uur | Grote Zaal
Johan Derksen
De flamboyante voetbalanalist, wiens echte passie muziek is, gaat opnieuw op tournee met oude rockers uit The Clarks, The Golden Earring, The Shoes, Johnny Kendall and the Heralds en The Motions. Deze Nederlandse bands voerden een halve eeuw geleden de hitparades aan, in het kielzog van de Beatles en de Stones.
Informatie & Kaarten 
Agenda per genre
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Veldhuis & Kemper
Veldhuis & Kemper
Cabaret
Di 12 dec 20.00 uur
Veldhuis & Kemper zijn terug in de theaters en hoe! Op di 28 nov is ook Paulien Cornelisse te zien met haar nieuwe, vierde voorstelling.
NUHR blikt juist terug en zet hun 30 favoriete scènes op een rij uit 30 jaar samenwerking. Wacht niet te lang met bestellen!
Meer Cabaret
Zwanenmeer
Het Zwanenmeer 
Dans/Ballet
Vr 22 dec 20.00 uur
Samen naar het theater rond Kerst? Balletsprookje Het Zwanenmeer blijft prachtig. Houdt u meer van modern? 
Nederlands Dans Theater 2 staat op vr 15 dec met Schubert en op vr 6 apr met Sum Thoughts bij ons. Of wat dacht u van Introdans met 5***** op vr 23 feb? 
Meer Dans/Ballet
Buurman & Buurman
Buurman & Buurman (3+)
Jeugd/Familie
Zo 11 mrt 14.00 & 16.00 uur
Een goede buur is beter dan een verre vriend, vraag maar aan Buurman & Buurman. Voor de iets oudere kinderen vanaf 4+ is er o.a. Hans & Grietje De Musical op zo 10 dec. Na een boek en twee films is er nu ook een musical van Dummie de Mummie (6+), op zo 14 jan. 
Meer Jeugd/Familie
 
Publiekslievelingen Muziek/Concert
 
Leo Blokhuis & Roel van Velzen
Benieuwd welke voorstellingen in de voorverkoop favoriet zijn in het genre Muziek/Concert? Bekijk hieronder de Top 5:

  1. OG3NE - laatste kaarten - 29 nov
  2. Leo Blokhuis & Roel van Velzen - 17 apr
  3. Het Groot Niet Te Vermijden - 15 nov
  4. New York Round Midnight - 3 feb
  5. Ellen ten Damme - 2 dec

Bekijk hier de publiekslievelingen van de andere genres en hier de volledige Muziek/Concert-agenda.
Meld u af voor voorstellingsgerelateerde informatie.