Wij wensen u gezellige paasdagen!
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
13 april 2017
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Tussen Pasen en Koningsdag er even uit?
Grijp uw kans voordat theaterseizoen 1617 ten einde loopt
Terwijl de seizoensbrochure voor het nieuwe theaterseizoen gedrukt wordt, kunt u nog een paar weken genieten van theaterseizoen 16-17. Tussen Pasen en Koningsdag hebben we o.a. nog twee toneelvoorstellingen die met sterren overladen zijn, muziek van jazztrompettist Eric Vloeimans & Holland Baroque, psychiatrisch cabaret door Bram Bakker & Marjolijn van Kooten, een energieke show van Abafazi en voor onze jongste bezoekers Het Zandkasteel.  

Wist u trouwens dat Cinema Amstelveen het hele paasweekend geopend is en dat dit ook de start is van het Kinderfilmfestival in de meivakantie? Voor alle vrouwen is er woensdag 19 april weer een Ladies Night. Graag tot ziens en fijne paasdagen! 
 
Eric Vloeimans & Holland Baroque - vr 21 apr 
 
Holland Baroque, dé jonge ster aan het firmament van de oude muziek en Eric Vloeimans, de bekendste jazztrompettist van Nederland, gaan samen op avontuur. Vergeten schatten uit de Barok worden opgegraven en nieuwe terreinen verkend. Jazz, barokmuziek, improvisatie, pop en folk versmelten.

Met gratis Salon om 19.00 uur.
Informatie & Kaarten
 
Toneel
 
20
do
apr
20.00
Grote Zaal
Peter Bolhuis, Vincent van der Valk, Sigrid ten Napel, Ariane Schluter e.a.
Een Meeuw (Tsjechov)
Toneelgroep Oostpool

In Een Meeuw laveert Tsjechov knap tussen komedie en tragedie. Via ontluikende liefdes, de wederzijdse zoektocht naar erkenning en de delicate concurrentie tussen generaties, vlecht Tsjechov de levens van vier kunstenaars op ingenieuze wijze aan elkaar.

'Oostpools Meeuw is dartel, kunstzinnig en expressief' (Trouw ★★★★★).

Met gratis Salon om 19.00 uur.

Informatie & Kaarten
22
za
apr
20.30
Kleine Zaal
Krisjan Schellingerhout, Julia Akkermans, Titus Muizelaar e.a.
Het leven is droom
Toneelschuur Producties

Een mystieke, muzikale voorstelling over een kroonprins, die niet weet dat hij kroonprins is. Naar het literaire meesterwerk uit de Spaanse Gouden Eeuw 'La vida es sueño' van Pedro Calderón de la Barca.

Klaterende verzenwatervallen in plezierig gestoord barokfeest' (Theaterkrant.nl ★★★★).

Met gratis Salon om 19.30 uur. 

Informatie & Kaarten
 
 
Abafazi
Za 22 apr | 20.00 uur | Muziek/Show
Abafazi
Abafazi (Zulu voor 'vrouwen') toerde twee jaar geleden voor het eerst langs de Nederlandse theaters. Het tiental neemt u opnieuw mee op reis langs de muziek en cultuur van Zuid-Afrika in het energieke African Sunset.
Informatie & Kaarten
Genres
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
 
 
Fuse
Fuse - Daniel van Dalen, Mascha van Nieuwkerk, Adriaan Breunis e.a.
Muziek/Concert
Vr 14 apr 20.30 uur

In een bijzondere bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie bezoekt dit zestal vele muzikale hoeken. 'Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal' (het Haarlems Dagblad).

Informatie & Kaarten
Marjolijn van Kooten en Bram Bakker
Marjolijn van Kooten en Bram Bakker - Geen Paniek
Cabaret
Vr 21 apr 20.30

Van Kooten vertelt met zelfspot over haar leven als schijtluis en psychiater Bram Bakker belicht angstklachten vanuit zijn professie. In de psychiatrie valt er naast alle treurigheid namelijk ook veel te lachen. 

Informatie & Kaarten
Vive la France 2
Vive la France 2 - Philippe Elan, Renée van Wegberg en Rolf Koster
Muziek/Concert
Za 29 apr 20.00 uur

Drie topzangers en een combo nemen u mee op reis langs de mooiste Franse chansons van onder meer Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Stromae, Michel Fugain, Jacques Brel, Julien Clerc, Edith Piaf en Adamo.

Informatie & Kaarten
 
23
zo
apr
13.00 & 15.00
 Grote  zaal  
Het Zandkasteel (2+)
Koning Koos is jarig en dat wordt een groot feest voor iedereen! 

Na afloop mogen alle kids op het toneel met Koning Koos, Prinses en Toto op de foto.
Informatie & Kaarten
 
Seizoen 2017-2018
Kataklò
De programmering is rond!

Op dit moment wordt de nieuwe seizoensbrochure gedrukt en wachten wij, en u misschien ook, vol spanning op het eindresultaat. We zijn benieuwd naar uw reactie op de mooie en gevarieerde programmering voor theaterseizoen 2017-2018.

Vrijdag 28 april verschijnt de seizoensbrochure en staat de programmering online. Op zaterdag 13 mei 10.00 uur start de online voorverkoop, waarbij u op veel voorstellingen weer 10% vroegboekkorting krijgt. Ga voor de beste stoelen en zet 13 mei direct in uw digitale agenda door op de link te klikken. 
 
Kinderfilmfestival in de meivakantie
De Smurfen
De meivakantie komt eraan, tijd om leuke dingen te doen! Wat dacht u van het Kinderfilmfestival in Cinema Amstelveen?

Van zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei draaien we elke dag kinderfilms. U kunt kiezen uit: De Smurfen en het Verlaten Dorp (6+) (NL 2D), The Boss Baby (6+) (NL 2D) en Beauty and the Beast (12+) (OV 2D). 

Kijk voor de complete filmprogrammering op de website van Cinema Amstelveen. Fijne vakantie!
 
Ladies Night in Cinema Amstelveen
Wo 19 apr 20.30 uur - eenmalige vertoning

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens.

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.

Informatie & Kaarten Ladies Night
Meld u af voor deze nieuwsbrief.