Sopraan Mirusia na vele tournees met André Rieu nu ook in Amstelveen
Klik hier voor de mobiele versie van deze nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief
16 maart 2017
Agenda | Contact
Volg ons ook op Facebook   Twitter   Instagram   Youtube
Een nieuwe lente en een nieuw geluid
De ster-sopraan van André Rieu voor het eerst in onze schouwburg
De Australisch-Nederlandse sopraan Mirusia heeft wereldwijd beroemdheid verworven als soliste bij André Rieu. Na vele tournees met hem is zij ook een solocarrière gestart, en met succes. Wij zijn dan ook verheugd dat zij zaterdag 25 maart voor het eerst naar Amstelveen komt. Verder in deze nieuwsbrief twee bijzondere jeugdvoorstellingen, zeer gevarieerd toneel, wervelende shows en nieuws over het nieuwe theaterseizoen en Cinema Amstelveen. Lees snel verder of bekijk hier de complete theateragenda.
 
Powervrouwen - wo 29 mrt 
 
De Powervrouwen zijn terug met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma. Een avond over herkenbare vrouwenzaken, met hilarische, scherpe sketches en bakken zelfspot. Met gratis Powerpep voorafgaand aan de voorstelling. 
Informatie & Kaarten
 
Bijzondere jeugdvoorstellingen
 
19
zo
mrt
15.00
Grote Zaal
Curt Fortin, Jerenso Samwel e.v.a.
Yakanuko (6+)
Bird & Sheep

Yakanuko is een inspirerend verhaal, verteld door acteur Curt Fortin, over goed en kwaad, moed, vriendschap en wat het betekent om te vechten voor je dromen. Geniet van een heldhaftig avontuur met zang, dans, visuele effecten en een spetterende lasershow.

Bekijk hier een filmpje speciaal voor alle kinderen in Amstelveen.

Informatie & Kaarten
26
zo
mrt
15.00
Kleine Zaal
Martin Hofstra, Tjebbe Roelofs en Willemijn Zevenhuijzen
Oorlog (6+)
Theater Artemis

Hoe kun je iets laten zien wat niet te bevatten is, maar wel steeds dichterbij komt? Het is te groot, te veel, te eng. Maar het is er wel, ook als je zes bent. Gouden Krekelwinnaar Jetse Batelaan vat met Oorlog een ongrijpbaar fenomeen bij de hoorns. En hoe! 'Ernst én hilariteit alom in een geslaagde, verrassende jeugdtheatervoorstelling over oorlog.' (Volkskrant * * * *)

Informatie & Kaarten
 
 
Mirusia - From the Heart
Za 25 mrt | 20.00 uur | (Klassieke) muziek
Mirusia
Mirusia's carrière is als een verhaal uit een sprookjesboek. Op jonge leeftijd werd zij als sopraan ontdekt door André Rieu en heeft zij met hem over de hele wereld opgetreden. Ook met haar solocarrière gaat het voor de wind. In From the Heart weet ze met haar prachtige en persoonlijke vertolkingen van bekende nummers en verrassend eigen werk het publiek recht in het hart te raken.

André Rieu: 'Onwaarschijnlijk getalenteerde jongedame.'
Mirusia was te gast in koffietijd. Bekijk hier haar optreden.
Informatie & Kaarten
Genres
Cabaret
Dans/Ballet
Festival
Film
Jeugd/Familie
Jongeren
Musical/Show
Muziek/Concert
Muziektheater
Opera/Operette
Theatercollege
Toneel
Agenda
18 mrt De Wëreldbänd
23 mrt Zwaar Metaal (Maria Goos)
24 mrt Helmert Woudenberg
25 mrt Enge Buren
04 apr Ruth Jacott
 
Gevarieerd toneel
 
Boeing Boeing!
Boeing Boeing!
Arijan van Bavel, Mariska van Kolck, Bas Muijs e.a.
Wo 22 mrt 20.00 uur
Producent Theater van de Klucht brengt met Boeing Boeing! het hilarische verhaal van de charmante piloot, zijn norse huishoudster en drie gepassioneerde stewardessen.

Theaterkrant.nl * * * *
'Reusachtige clichés zorgen voor de perfecte klucht.'
Informatie & Kaarten
De advocaat (Ilja Leonard Pfeijffer)
De advocaat
Toneelgroep Maastricht: Porgy Franssen e.a.
Do 30 mrt 20.00
Shakespeareaans koningsdrama over de zelfverkozen ondergang van een topadvocaat. De advocaat is geïnspireerd op het leven en de carrière van voormalig advocaat Bram Moszkowicz, die in 2013 uit het ambt werd gezet.

Met gratis Salon 19.00 uur.
Informatie & Kaarten
Sexiety
Gehring & Ketelaars i.s.m. Gian van Grunsven
Do 30 mrt 20.30
Sex: we doen het (bijna) allemaal. Maar we weten nauwelijks hoe we erover moeten communiceren. 

Sexiety is een kruisbestuiving tussen theater en journalistiek, fictie en non-fictie. 'Sexiety is een oefening voor praten over seks.' (Volkskrant * * * *)
Informatie & Kaarten
Wervelende shows
 
24
vr
mrt
20.00
Grote zaal
Slagerij van Kampen
Slagerij van Kampen
LIP/STICK
Van Latin tot rai, van invloeden uit het Afrikaanse continent tot muziek uit New Orléans. Een reis door de woestijn en via het oerwoud naar diverse metropolen. De slagers zetten al deze elementen om in prachtige ritmes en onverwachte combinaties, ondersteund door een spetterende blazerssectie. 
Informatie & Kaarten
01
za
apr
20.00
grote zaal
Spirit of the Dance
Spirit of the Dance
De succesvolle show uit Ierland
De show viert zijn 15e verjaardag, heeft al meer dan 30 miljoen bezoekers getrokken wereldwijd en is nu terug in Nederland. Spirit of the Dance combineert de flitsende en overdonderende Ierse dans met sensuele Latijns-Amerikaanse ritmes van flamenco en salsa in een spannende productie vol kracht en passie.
Informatie & Kaarten
 
Seizoen 2017-2018
Moeders en zonen

Het duurt nog even, maar achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen.

Vrijdag 28 april verschijnt de seizoensbrochure 2017-2018 en staat de programmering online. Op zaterdag 13 mei om 10.00 uur start de online verkoop. Het belooft weer een prachtig seizoen te worden, dus noteer de data vast in uw agenda door op de linkjes te klikken.

 
Theatersucces De Verleiders verfilmd
Kids & Cultuur
De succesvolle Nederlandse theatervoorstelling De verleiders: Door de bank genomen is in april te zien in Cinema Amstelveen. Door de bank genomen is een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Om zowel van te smullen als te gruwelen. De voorstelling gaat over de wereld van ons geld en het beheer ervan.

Na twee jaar research in de bankensector blijkt de uitkomst nog verbazingwekkender dan gevreesd. Door de bank genomen is een achtbaan aan informatie, sketches en monologen: een gitzwarte komedie, recht vanuit de hel. Het zou verschrikkelijk om te lachen zijn als het tegelijkertijd niet zo schrijnend was.

Alleen te zien op di 4 apr 15.00 uur en do 6 apr 20.00 uur in Cinema Amstelveen..
 
Kijkje bij de buren: Bibliotheek Amstelland
Kom in topconditie met de Social Media Bootcamp in de bibliotheek. Ben je werkzoekend of ondernemer en kan je wel wat extra exposure gebruiken? Ga dan actief aan de slag in deze Social Media Bootcamp! Leer hoe je sociale media - als Facebook, LinkedIn en Twitter - voor jou kan laten werken om die droombaan of nieuwe klant te vinden.

Dinsdag 4 april van 19.00-22.00 uur aan het Stadsplein. Inloop vanaf 18.30 uur.
Klik hier voor meer informatie en kaarten.  
Meld u af voor deze nieuwsbrief.